רועי וטלי הפגישו אותנו עם המרחב הזה בנחלת בנימין אלנבי.
בפתח שוק הכרמל פתחו פסטה בסטה יחד עם חברים שותפים מרחיבים את ההתנסות המוצלחת שלהם
עם הפסטה בסטה בשוק מחנה יהודה בירושלים.
אנחנו ימים אחרי הפתיחה ושמחת החבורה הצעירה הזו ליאור, גיל,חיים ושיר
שמנהלת ממלצרת ומכינה אוכל פשוט טעים וזול ניכרת ,
שמנהלת ממלצרת ומכינה אוכל פשוט טעים וזול ניכרת ,
המקום החדש מעוצב בפשטות ומזמין.
Settimio ואשתו Patrizia באו מרומא הוא שף של מסעדה קטנה , ביקשתי גם מהם רשות לצלם , ככה גם הכרנו לרגע ,אכלו להם בהנאה גדולה את המנה המקומית , אהבו מאד ,הזמנתי את רועי חברנו לחבור , תוך רגע גלשו לשיחת שפים , Settimio באיטלקית, רועי באנגלית , שפת הבישול מן הסתם מחברת.
אני הולך ובא מחפש עוד תצלומים, עכשיו , Settimio כבר על סינור נעלם לאשתו , אני חווה לצד שמחת המפגש קצת מבוכה, זוג תיירים שבאו לחוות אוכל בייתי מוצאים עצמם "בעבודה" .
כמה דקות אחרי Settimio מזמין אותנו לטעום ,הרבה אהבה בצלחת אותנטי כמו באיטליה,רועי מתיישב לכתוב טיפים לשדרוג ,עכשיו כולם חוגגים .
פסטה בסטה היא כיף של מקום ,מנת פסטה טריה שנעשית במקום הכי זולה שהכרתי 19 שקלים
אותו מרחב פתוח המזמין בעיצובו גם מזמין בנדיבותו גרד לך גבינת פרמזן בשמחה,ותהנה.
כמובן שהמקום מציע מנות פסטה יותר משמעותיות, עם כל התוספות בתוספת תשלום,
עדיין מדובר במחירים זולים ברוח המחאה החברתית .
אחלה מסעדה! בכלל מסעדות בשוק זה קונספט מוצלח מכל הבחינות, בעיקר האווירה. יש בזה משהו רגוע ואותנטי.
השבמחקאהבתי מאוד את התמונה הראשונה
השבמחקהמבט , ומגע הידים , האינטימיות בתוך ההמון, והיכולת שלך להיות זבוב על הקיר ולתת לנו רגע אינטימי קטן בחיים
ירון